top of page

Trots op Kenley & Gunnar: Zwarte Gordels Ju-Jitsu


15 oktober 2023 was een gedenkwaardige dag voor onze club. Kenley Schietecatte en Gunnar Loman kregen dan hun 'eerste dan' of zwarte gordel van de examencommissie van de Vlaamse Ju-Jitsu Federatie (VJJF).


Kenley, die zijn Ju Jitsu avontuur bij ons begon als een enthousiaste zevenjarige, heeft zijn reis bekroond met het behalen van deze prestigieuze onderscheiding. Gunnar, die zijn martial arts pad begon met karate en zich in 2015 bij ons voegde, heeft eveneens deze hoge eer bereikt.


Om onze nieuwe zwarte banden in de bloemetjes te zetten, werd vrijdag een ceremonie gehouden waarop beiden een katana (Japans zwaard) ontvingen.

Voor de eerste groep lichtte hoofdtrainer Erik het gebruik van een katana toe en waarom men dit geeft.


Na de training van de 2e groep was er een feestelijke ceremonie. Beide heren kregen een Japanse katana uitgereikt door trainers Bruno en Kurt . Voor Kurt was het een bijzonder trots en hartverwarmend moment om de katana aan zijn zoon te mogen overhandigen.
Onze hoofdtrainer Erik en voorzitter David leidden de ceremonie, bijgewoond door meer dan 100 van onze leden - een bewijs van de hechte gemeenschap die we hebben opgebouwd!


Burgemeester Ignace Michaux was aanwezig om Gunnar en Kenley te feliciteren. Hij erkende niet alleen de prestaties van Kenley en Gunnar, maar sprak ook zijn waardering uit voor Jigo Ronse, een club die ondertussen al 47 jaar een belangrijk gegeven is in Ronse.We zijn bijzonder dankbaar voor de begeleiding van onze ervaren instructeurs, die door de jaren heen een integraal onderdeel zijn geweest van de groei en ontwikkeling van talloze leden.

Een speciaal woord van dank aan iedereen die erbij was om dit moment met ons te vieren. Het is jullie steun en aanmoediging die zulke mijlpalen nog betekenisvoller maken!


💪Gefeliciteerd Kenley en Gunnar voor deze opmerkelijke prestatie. Mogen anderen zich geïnspireerd voelen door jullie toewijding en prestaties. 💪


Comments


bottom of page