David Geenens

2e dan

David Geenens

Wat is je hoogst behaalde graad?

Ik behaalde mijn 2e dan in 1994.

Waarom ben je begonnen met ju-jitsu en wanneer?

Ik ben begonnen in 1985. Ik was verzot op gevechtsporten.

Iemand die ik kende zat bij Jigo Ronse. Ik vroeg aan mijn ouders of ik dat ook eens mocht proberen. 

Samen met mijn vader ging ik voor de eerste keer trainen.

De eerste training was er één van Erik en het was direct een zware training. 

Zo zwaar dat mijn vader vroeg of ik toch wel zeker was dat ik dat wou proberen, maar ik was zeker. 

Wat spreekt er je het meeste aan?

Ju-jitsu is een samenvatting van alle martial arts.

Het is een combinatie van Aikido, karate, judo... Dat vind ik er zo tof aan. 

Aan welke groepen geef je training?

Ik geef training aan de jeugd en de volwassenen. Ik geef ook compitietraining en ben voorzitter van Jigo Ronse.

Davids palmares (in grote lijnen):

 

  • 1988: BK duo-games: zilver

  • 1989: BK duo-games: zilver

  • 1990: BK duo-games: brons

  • 1991: BK duo-games: zilver

  • 1992: BK duo-games: zilver

  • 1992: BK free-fighting cat.-72 kg: goud

  • 1992: EK free-fighting cat.-72 kg: 5de plaats.

  • 1993: Open free-fighting kamp. cat.-72 kg :brons

  • 1995: BK duo-games: brons

  • 1995: BK free-fighting cat.-72 kg: brons

  • 1998: BK free-fighting cat.-72 kg: zilver

  • 1998: WK free-fighting cat.-69 kg: 8 ste plaats

  • 1999: BK free-fighting cat.-77 kg: brons

  • 2000: BK free-fighting cat.-77 kg: brons

  • 2001: Open free-fighting cat.-77 kg: goud

  • 2001: Open free-fighting alle gewichtsklasse: brons

  • 2002: BK free-fighting cat.-77 kg: zilver

  • 2003: BK free-fighting cat.-77 kg: brons

  • 2005: BK free-fighting cat.-77 kg: zilver

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image

Add a Title

Describe your image