top of page

Vier het Nieuwe Jaar met Ju Jitsuclub Jigo Ronse – Uitnodiging Nieuwjaarsreceptie 2024

Beste leden, vrienden, en familie van Ju Jitsuclub Jigo Ronse,


Het begin van een nieuw jaar is een moment vol beloftes en nieuwe mogelijkheden. Wij bij Jigo Ronse willen dit speciale moment samen met jullie vieren. Daarom nodigen we jullie van harte uit voor onze Nieuwjaarsreceptie op vrijdag 19 januari 2024.


Speciale Gezamenlijke Training

Om de avond op een unieke manier te beginnen, organiseren we van 19u30 tot 20u30 een bijzondere trainingssessie. Dit is geen gewone training – we nodigen alle mama's, papa's, vriendjes, vriendinnetjes, oma's en opa's uit om samen met ons op de mat te stappen. Of je nu ervaring hebt of niet, deze training belooft plezier en een geweldige kans om de wereld van Ju Jitsu te ervaren.


Inspirerende Woorden van onze Hoofdtrainer

Na de training zal onze gewaardeerde hoofdtrainer Erik een inspirerende speech geven. Erik heeft altijd een schat aan wijsheid en motivatie om te delen.


Receptie en Samenzijn

Aansluitend op de training en de speech, is er een gezellige receptie gepland. Geniet van hapjes, drankjes en de warme sfeer van onze Ju Jitsu-familie.

We kijken ernaar uit om deze bijzondere avond met jullie te delen. Laten we samen het nieuwe jaar inluiden met energie, vriendschap en Ju Jitsu-geest!


Datum: Vrijdag, 19 januari 2024

Tijd: Training van 19u30 tot 20u30, gevolgd door de receptie

Locatie: Ju Jitsuclub Jigo Ronse


Tot dan!

Met sportieve groet,


Bestuur Jigo Ronse

コメント


bottom of page