top of page

Lekker eten en Gezelligheid op het Jigo Ronse Eetfestijn!

Beste leden, sympathisanten, en natuurlijk onze gewaardeerde ouders en families,


Wij zijn verheugd om u uit te nodigen voor het jaarlijkse Jigo Ronse Eetfestijn! Dit smakelijke evenement zal plaatsvinden op 30 maart 2024 in COC Ronse, waar de deuren open zullen staan vanaf 19u15 om u te verwelkomen voor een avond vol heerlijke gerechten en warme gezelligheid.


Dit is een perfecte gelegenheid om niet alleen te genieten van overheerlijke maaltijden, waaronder de traditionele 'Balletjes in tomatensaus' en het welbekende 'Ardeens gebraad', maar ook om elkaar beter te leren kennen en de gemeenschap rond Jigo Ronse te versterken. Dit evenement draagt bij aan de ontwikkeling van onze club en de promotie van de waarden die we hoog in het vaandel dragen: respect, discipline en gemeenschapszin.


Voor volwassenen is de toegangsprijs slechts €20 en voor kinderen onder de 12 jaar €14.

U kunt uw kaarten verkrijgen aan de toog in de dojo of bij de bestuursleden.


Vergeet niet uw buren, vrienden en collega's uit te nodigen, want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!


Bovendien hebben we een speciale verrassing in petto: om 21u30 zal er een speciale act zijn die u zeker niet wilt missen.

Mis deze kans niet om deel te nemen aan een avond vol plezier, lekker eten en geweldig gezelschap, en tegelijkertijd uw steun te betuigen aan Jigo Ronse en onze activiteiten in Jiu-Jitsu en zelfverdediging.


We kijken ernaar uit u te zien op het eetfestijn. Laten we samen toosten op een prachtige avond!


Met hartelijke groet,


Jigo bestuurComments


bottom of page