David Geenens

 

David (°01/01/1975) begon op 8/02/1985 met jujitsu en behaalde zijn Eerste Dan op 26/01/1992. Op 15/02/1996 behaalde hij zijn Tweede Dan.

Zijn competitie palmares (in grote lijnen):

-1988: BK duo-games: zilver
-1989: BK duo-games: zilver
-1990: BK duo-games: brons
-1991: BK duo-games: zilver
-1992: BK duo-games: zilver
-1992: BK free-fighting cat.-72 kg: goud
-1992: EK free-fighting cat.-72 kg: 5de plaats.
-1993: Open free-fighting kamp. cat.-72 kg :brons

-1995: BK duo-games: brons
-1995: BK free-fighting cat.-72 kg: brons

-1998: BK free-fighting cat.-72 kg: zilver

-1998: WK free-fighting cat.-69 kg: 8 ste plaats

-1999: BK free-fighting cat.-77 kg: brons

-2000: BK free-fighting cat.-77 kg: brons
-2001: Open free-fighting cat.-77 kg: goud

-2001: Open free-fighting alle gewichtsklasse: brons

-2002: BK free-fighting cat.-77 kg: zilver

-2003: BK free-fighting cat.-77 kg: brons

-2005: BK free-fighting cat.-77 kg: zilver

 

David is voorzitter van Jigo-Ronse, trainer bij volwassenen en jeugd en legt zich toe op de competitie-training van onze jeugd.

 

©Jigo Ronse, jiu-jitsu en zelfverdediging

2019